Tuesday, May 14, 2013

Setelah sebulan lebih...


Assalamualaikum!

berbulan rasanya aku tak menghapdate blog. orang pun dah menyampah kalau dengar aku kata aku sibuk. kan? aku punya sibuk mengalahkan Perdana Menteri Zimbabwe jerk. eh, yeke? huhuhu

Rindu?? 
aku pasti rindu kalian!
eceh, dah skema pulak ayat aku neh aku rasa. hukhukhukhuk
okje, aini, sally, cik nur dan kiera! 
adoiii ampun aku tak sempat nak link ke blog masing2
nama2 neh laaa yang selalu bebel kat aku bila nak hapdate, kata rindu kat aku laaa,
eceh! hahaha yeke? adake?

aku ok je. dah dua bulan kat sekolah sebagai guru bimbingan dan kaunseling sepenuh masa. aku ok!
tak ok pun mesti kata ok. hikhikhik. sibuk sikit laaa sekang dengan anak-anak yang ramai neh. huhuh

baru-baru neh aku dapat kad jemputan kahwin daripada bekas tunang aku,
perasaan?? rasa bersalah pun ada. eh? hahaha tak der laaa..aku doakan dia bahagia!
hurmmmm... tak banyak sikit. aku terasa! 3 tahun bercinta dan hampir 3 tahun bertunang... mana mungkin memori itu aku padam dengan senang? kan? huhuhu

tak per laaa...
aku pun dah ada pacar baru kok!
hihihi
ha! ramai yang tanya aku pasal kereta
aku buat loan kat may bank.
full loan..
tak payah bayo apa2 laaa
tapi bulan2 perit sikit lerrr hikhikhik

bulan2 = rm560
9 tahun
Myv S series
loan maybank
full loan

aku share kepada sesapa yang tahu!
huhuhu sebab dalam aku punya komen mak datuk
ramai betul yang tanya pasal kate
aku neh kalau juai kate mau laku neh
hahaha
sapa nak??
dua singget!
kate mainannnn laaa weh! huhuh

14 comments:

Cik Nur™ said...

dua singget..?
jgnkit dgn mail ye...hehehe.. :p

Ehh..bekas tunang dah nak kawin..??
Ermm.doakan dia ye....
walaupun susah nak lupa, tapi semua tu dah jadi kenangan....

Waahh..boleh bawak nur ronda2 dgn kete beru nih..hehehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

wowwwww...mcm tu lah guru kaunseling kan..tahan hati,saboooooo n cool je dapat kad kawen...yeyyyyy tepuk tangan...

#hahahahaa...due senget ek...kalau boleh mcm tu je beli keta kan bagusssss

hainom OKje said...

Sue yang ni yang mana satu ni ? Maintenance tu eh? confuse tau!huhu

Bis tu ko nak kawen yg mana satu pulak ni?

Sally Samsaiman said...

akhirnyaaa...dia update jugak blog dia!!!

dah la tak ajak naik kete baru...adoi!

dah tu, sue kapan kawinnya???

hainom OKje said...

bila lagi nak bawak Okje bersia-siar hehe

Rosmiza Ali said...

Hai Sue! Lama menyepi.. Sehat ke? =)

MyFreeMinded said...

wahhh kete baru yek...

ouchhh..dapat kad jemput kawin dari ex tunang yek.. tak tercalar ke.. hehehe.. usik je dik ye...

izzah said...

rm560 tu ok jgk la....myvi plk tu...xpe,keta baru xyah pikir rosak paper...

paperpun,salam kenal..=)

Roslan Putra said...

busy... sejak kereta baru tu...

Kesuma Angsana said...

wlcm back dear !

dEdEQ dE wIshEs said...

ANAK DARA . MASIH INGT SAMA SY KA <3 HAHAHA . WAHHHH . TAHNIAH . KNE PGGIL CIKGU LA PLAK KEN . HIKHIK . MISS U

kiera'sakura said...

bayar tinggi tak pe. klu byar deposit pun bulan2 tak rendah mane pun. lebih kurang je.

rindu jugak kat awakkkkk, ala bekas tunang tue bukan yg terbaik ade lagi yang terbaikkkkkk menunggu awak. jangan risau k ;)

Mrs Velentine said...

nak naik myvi tue boleh??

Kenari Putih said...

hihi, comel entry.. menadapat kad jemputan bekas tunang.. takpa, biasa tu.. mendoakan kebahagian org lain bagus.. tapi cikgu, pedulikan dia kan.. bak biasa org kata 'ada aku kesah?" hihi

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com