Saturday, December 1, 2012

Review Pemenang Segmen "aku blogger bertuah by Izzah"


Assalamualaikum!

Kali neh aku nak me 'review' seorang gadis. ewah! nama beliau fatin. setelah aku selidik punya selidik. aku belum dapat mengenalpasti lagi. apa nama penuh beliau. mungkin, nur fatin, siti fatin, nurul fatin. aku tak pasti! tapi apa yang aku dah berjaya selongkar adalah! pakwe dia nama syahmi! phewwwitttttttttt!!! bila nak kawen neh??? tetiba jerk dengar bunyi "kompang di paluuuuuuu, pengantin haruuuuu" eh? hukhukhukhuk.

jejaka2, duda2, suami2 orang dan semuanya. harap maap! borang telah tamat tempoh ya. cik fatin telah berpunya. okeh, selain daripada telah berpunya aku jugak nak bagitau yang cik fatin neh lahir tahun gajah. er.. tahun 1990. maknanya cik fatin neh muda 2 tahun dari aku. haiiyaaaaaaa kenapa harus aku yang kakak??? kat mana2 jerk aku jerk yang kakak! huh!

rupa2nya cik fatin neh, start berblogging januari tahun 2011 dan followers dia sekang neh ada lebih kurang 688 orang. mak datuk! ramainyaaaaaaa huh. aku punya follower yang sikit kat tepi tuh. jenuh aku kumpul dari tahun 2008 kot. bertahun2 dah tuh. tahniah kepada cik fatin! 

melihat kepada entry2 cik fatin neh. cik fatin neh memang giler contest macam haku dulu, hukhukhuk. banyak yang cik fatin join! teruskan usaha anda! :) akak neh kan! ( dgn gaya tangan yang menawan) nak cakap, dulu akak pun suka gak join2 neh tapi sejak dah tua banyak neh tak larat nak join. jadi sponsor jer laaaa hukhukhukhuk.

tapiiiiiiiiiiii ada satu entry jiwang yang cik fatin buat! mak cik2 pakcik2 sekalian boleh tengok kat sini

v
v
v

dan neh pulak cik fatin punya header! makkk aiii romantikus nampak???:P tikus pun tak romatik macam neh! hukhukhukhukhuk.


last sekali. sesiapa yang nak melawat cik fatin boleh tekan jer banner kat atas erk. jangan melawat jerk. pergilah follo2 sekali tak rugi pun tambah kawan! kannnnnnnnn :)

p/s : cik fatin, maaf lambat erk. idea ler lambat. tak dapat tiket nak balik malaysia. btw TAHNIAH YA! :0

9 comments:

Cik Nur said...

okayy..! nak pi terjah jap..hihihihih

kiera'sakura said...

tertunggu jugak bila nk review encik paiz tue Eh! #Kbai :p

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. WAHHH .. TAHNIAH

Dunia Wilma said...

Bestnya kena review :-)

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

cik fafa said...

ihhihiihhii...tq dear...malu laa plak cik fatin..huhuhu....
jd hacked yerr..iihii..pe2 pom tq so much kakakku...hhihhi....

Hanif Idrus said...

kena serjah blog dia ni!!!

hainom OKje said...

Lamanya tak singgah sini..... apa kabo Sue sihat ke.?
Bila nk berblogging mcm dulu dulu.. hu..hu...

nor laila said...

as salam ukhwah...lama dah saya ikut awak...baru sekarang nak tegur...hehe...puas cari kat mana peliknya sue ni ye...

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com