Tuesday, November 27, 2012

sabar menanti 21 dec 2012~


Rindu! satu perkataan yang aku boleh bagitau sekang neh. rindu kat semua benda! haish. bila mau habeh kursus neh?? mau kurus aku kalau lelama kat sini. makanan tak best. keselamatan tak best. huh! lamanya 21 hb 12...jadual aku setiap hari kat sini sama jerk. tak menarik langsung setiap hari.

6.30 pg - bangun
8.00 pg - kelas
6. 00 ptg- balik kelas, makan dan tido kenkadang ada benda yang kena buat.

bosan kan? setiap hari erk!! kecuali sabtu ahad. memang aku akan berehat. tapi rehat kat umah pun bosan gak. jadi aku jenjalan le kat summit yang depan umah aku tuh. kenkadang jenjalan kat mydin. hah! tu jer laaa kerja aku. borinkkkk. nak update pun mlas. ada jugak masa kenkadang tapi aku rasa malas nak update sebab aku rasa bersalah kalau aku update tapi tak BW. hurmm ampunkan guaaa yer kamu, kamu dan kamu!!! nanti lepas segalanya selesai. nak jer aku spend time satu hari just untuk BW kat blog2 yang sudi singgah blog aku neh. nak follow dan berblas komen macam selalu. tunggguuuuuuu!! akn sampai masa dan ketika itu jua nanti. nak ke tunggu aku?? hukhukhukhuk.

btw! doakan aku di sini yer. doakan aku untuk segala2nya. aku pun akan doakan yang terbaik untuk kawan2 aku semua di sini! selamat pengantin baru cik kira! selamat makan okje! selamat bercinta dedeq! selamat2 semuanya :) bye2!!! mis u yahhhh~

21 comments:

Kesuma Angsana said...

sentiasa doakan yg terbaik for u ye dear!

hainom OKje said...

Sue.... mimpi ke apa ni? Ni hari Selasa! Tapi nape pulak anak dara ni terlepas kandang? he..he....

Sue macamana boleh appear komen Sue ek?... dah OK le tu maksudnya kan....

Yelah kan macam penat je kalau tengok jadual Sue tu... tapi tak pe...pas ni MAK meletop MAK.... dapat pangkat banyak PJK JKS....semua ada! he..he...

Apa pun rindu Sue dan komen-komen Sue yg pelik tu!!!ahaks!

dEdEQ dE wIshEs said...

MISS U TO DEAR .. WAT ., PTUT UN LAME HILNG .. RUPENYE DE KRSUS .. HATI2 YUNK .. DOAKN YG TERBEK UNTUK ANAK DARE NI SORGG .. MISSSSSSSSSSSSSSS U

nur anis said...

sabar ye..tak sampai sebulan je lagi..:)

C'Jai said...

lamanya berkursus..

kiera'sakura said...

huwaaaaa rindu jugak tapi lepas kuar tandas trus tingat nk dtang sini ketuk pintu smpi pecah tapi tetiba org tue mai menyeru kat entry kita terus tersebak sobsobsob..

mekasih untuk ucapan tue. npe tak datang????grrrrrrr xboleh nk jerit2 terujua wuuuuuu. jaga diri bebaik tau klu org tak kenai nak mai ngorat selidik dlu ensem ke dak EH! hihihi :p

Cik Nur said...

InsyaALLAH.sentiasa doakan..
jaga diri ye sue.. :)

Nurul Aini said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...rindu sangatlah..sobssobs..kenapa ye rindu sangat..hehe..rindu lah..serious..rindu..sedih.. :(

Hanif Idrus said...

Lamanya training!!!!

miz ruha said...

lama betul sue kursus...
moga bertabah ye...

AnneRaini said...

patutlah tenggelam timbul..hehe

Mk Syahir said...

hurmm..nanti dah kerja rindu pulak zaman belajar..serius

semoga sue pelik berjaya dunia akhirat *sambil tadah tangan

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

Anonymous said...

I miz u 2 bby.. jmpa 21hb nie.. ~RayyanRizqin~

elyna mirsada said...

kursus pe dear?lame je

Mieya Atiera said...

Doakan kejayaan Mieya juga sis :)

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

cweet pinky said...

CP3 ???? hehehe

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com