Saturday, December 8, 2012

'dating' kat ICT Shah Alam


Assalamualaikum!

Dalam keadaan sibuk dan letih yang teramat sangat sebab kursus di subang sempat lagi aku dan rakan2 aku yang lain pergi melawat ICT shah alam. Haish! memang aku tak pernah p. tak pernah masuk bahkan aku sendiri pun tak dapat nak bayangkan ICT tu hape. apa yang aku tau. ICT banyak lampu. so dalam kepala batu aku neh hanya terbayang lampu jalan yang ada kat sana. tapi bila sampai sana! jeng!jeng! selain daripada lampu. kita boleh jugak naik yang pusing2 tu. apa ke nama dia pun aku tak pasti tapi apa yang aku tau dia berpusing. huhuhu, tapi aku tak naik pun. kalau aku naik. harus pening 2 bulan. koma 2 minggu aku neh nanti. jom layan gambar2 kami!


tak tau nak wat gaya hape sebenarnya neh. mcm gaya tah hape3 jerk. huhuhu. yang duduk dan yang paling comey tu wajib ler aku :P

meh ler aku pekenalkan kawan2 aku yang meletop neh. yang pakai baju biru tu nama dia situ nur hafiza oke. bukan siti nur haliza! huhuhu. yang baju warna pink tu harus ler aku. yang warna ungu tu  fazlin tuan punya kereta dan yang pegang air tu my bespren! umieee

owhhh ini miss world bersama dengan miss universe neh :P. tapi miss world tu agak bantut sikit, huhuhu. tak cukup minum susu kot masa kecik2 huhuhu

phewitttttttttt. nak ngorat boleh amek borang kat pejabat agama :P

bergambar bersama mermaid yang seksa. haish. batal posa aku, hukhukhukhukhuk

huhuhu. amacam cantek tak??? permandangan or orang2 dia?? hehehe. ada ke yang pernah pergi?? harus semua orang dah pernah pergi?? kan?? mcm aku jerk yang 'jakun' sikit. huhuhuhu. parking just rm 10 hengget! nak p. p sendiri. huhuhu. byeeee. mis u!!!


25 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. G ICT XAJAK LA KAN ? XADIL NI .. HEHE .. SEDAPLA .. STUDY2 GAK . KDG2 KNE LA GAK ENJOYKAN DIRI TU .. HEHE

cik nana said...

tak pernah g ict lagi. hihi mcm best je byk lampuuuuu :)

Steffany Daph said...

tmpt kat ict shah alam tu mmg cantik (: kalo malam2 lagi best tgk api dia tu..

Dunia Wilma said...

Wilma tak pernah lagi pergi ke situ ^_^
Mesti cantik kan...

hainom OKje said...

Wah !.... posing sakan nampak cik Sue oi.....
Tak gi snow house ke Sue?

fifie said...

Fie pernah ke ICT sekali, panas lah. pergi kejap je. Huhu tapi best place to hang out.

Nizam Ijam said...

wah... cantik3 tempat ni :)


saya dah update :)

nor laila said...

As salam, lama dah saya ikut awak tau hari ni baru nak menegur..

Cikgu Ma said...

penah sampai ict ^_^

kiera'sakura said...

tak suka pi sana pasal panas dan ramai sgt orang. pening!!! :p

haaa tue la sape suh cuti lama sgt kan dah terlupa nak mentioned dah padan muka lalalalalalala :p

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Amboih oMeyy nya diaaa :) Lama kan Yana tk update ? heee x(

Cik Nur said...

perghh..cantik ya i-city...!
lama dah tak pi...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bestnye.. seronok main2 lampu.. da lama tak p

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Jangan berusaha mencari kebahagiaan karena kamu tidak akan menemukannya. Kebahagiaan itu sudah ada di hatimu dan pikiranmu.

hainom OKje said...

Sue Okje tak biasa kat Subang tu...tak tau makan mana sedap!!! Gi midvalley tak?

AyueJean said...

Masa pegi hari tu, tengah beratur nak beli tiket naik giant wheel, sekali hujan lebat...
hehhehehhehe....
nasib sempat lari...

Fendy said...

singgah dari blog FD..

ros_reeza said...

Dah pernah g dah ict :-)
Amboi, berfoo shoot ye. Hikhik

ros_reeza said...

*berfoto

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Sue PeLik said...

HUHUHUHU tenkiu! kepada yang sudi datang komen blog kita! huhuhu

I love Sleep said...

waaahhhh bestnya.. lama x lepak dekat i-city.. makin cantik tempat tu.. huhu~ nanti balik KL nak gi sana la.. main water park.. weeee~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

la.. nape tak ajak akak? hehe

eimah siti said...

bestnya p ICT...cik siti tak pernah pun pegi lg..huhu

Kesuma Angsana said...

wei bestnyer jeles2 !

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com