Friday, November 9, 2012

jadi student balik!



 

huh! rindu kat semua orang! rindu2!!! tapi bagaimana ingin aku luahkan rindu itu?? huhuhu
SIBUK sedang melanda diriku tatkala ini. Sekarang aku berada di subang jaya! meneruskan kursus bahasa inggeris yang sangat mencabar! setiap hari ada presentation! setiap hari kena cakap omputeh! hukhukhuk. 
pergi pukul 9 pagi balik pulak pukul 6.30 ptg! memang tak jumpa dunia luar. dunia aku hanya di dalam bilik kuliah tu jer belaja omputeh. seronok! serius! jumpa pulak pelbagai kawan dari pelbagai unibersiti ! seronok! cuma apa yang tak bestnya kat sini terlalu bebas. pelajar international terlalu banyak! sooooo agak bahaya ler. hukhukhuk. doakan aku berjaya dengan cemerlang! daaaaannnnnnnn dapat kembali aktif blogging macam dulu2. tenkiu kepada okje yang selalu datang tulun sapu sampah, sapu sawang dan segalanya!. missss u soooo much sis! ermmm lupa nak cakap kat pengantin baru! selamat pengantin baru cik kira! maaf tak dapat hadirkan diri! hukhukhukhuk. faham kan?? huhuhu. kita bizi mengalahkan PM jerk. hukhukhuk. 
kbai! nak rehat dan nak BW ke blog2 lain sekejap! opsss sebelum terlupa! jom join contest neh. i sponsor tauuuuu :P love u!

32 comments:

hainom OKje said...

Ho..ho...balik rupanya hari ni.... Nasib tadi dtg blog dia tolong buang sawang.... Kalau tak kantoi....hu...hu..
Sue kat subang tu kat mana eh?... Nk tya le nape kena kursus omputeh plk.... Nk kena ngajo b Ing ke? Pas ni confirm tulis omputeh ni kt blog....hu..hu...

fifie said...

kursus english untuk apa tu ciksue ? Btw goodluck :)

Nurul Aini said...

ohh..patutlah tak update..penuh sawang ni..hehe..semoga berjaya..saya doakan.. ^__^

Mk Syahir said...

takpe..take ur time ok :)

Suara Hati said...

oke tu..kan best buat presentation hihi

I love Sleep said...

hye student haha~ gud luck yek.. smoga bjye.. errr pasni leh la update blog guna ayt omputeh lak

Mieya Atiera said...

Wah kelas omputeh. All the best sis !

Cik Nur said...

patutlah lama tak nampak..!
sibuk rupanyaa..!

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Wahhh untung laaa . OKJE . Untung laa CIK KIRA , hihi . :D

miz ruha said...

gud luck sue... ^_^

Hanif Idrus said...

Uhhh...mesti susah kan. Kalau aku mesti gabra

baby comel said...

take care ye sue =)

Si Matatajam said...

Semoga berjaya Sue.. U can do it.. Chaiyok..

blog usang said...

selamat maju jaya ya..moga Allah SWT mempermudahkan semua urusan awak..Aamin...

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahahhaha. saja ler kak. nak baiki bi huhuhuhu.tak der nak ngja bi huhuu sesat semua anak murid sue kak!!

Sue PeLik said...

@fifie huhuhu untuk suka2 jerk!!! huhuhuhu

MarliaMarble said...

Busy mengalahkan PM gitu..! hehe..takpe..yg berhabuk bersaang kitorang boleh tolong bersihkan..=D

cweet pinky said...

hahaha , mekaseh sis masih meluangkan masa lawat blog CP , tolong !!!

CPrasa sangat terharu nih , huk3!!!

jom !! CP ade bwt blog review membe nih , jemput singgah kalaw ade mase

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/blog-review-conteng2kreatif.html

haz said...

wahh.. speaking hri2 nanti mkin fluent lah ckp bi. amik tesl eh? hahaha

eimah siti said...

selamat menyambung pelajaran kembali....hehe.....patut la da lama tak nampak....=)

Mrs Velentine said...

patutlah lama x dtg blog akak

Kesuma Angsana said...

all the best ye sue

ayut said...

wahh...mmg nmpk kesibukkannya tu :) xpe2x..smoga berjaya yer sue :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bestnya belajar cakap omputeh. akak b.i pun merangkak2 sue. hehe

p/s : meh la datang kalau nak beraya kat kg. akak :)

AnneRaini said...

bestnye belajar omputeh..nak belajar gak..hehe

misz sheyla said...

hoooo...asal taboley baca entry2 kamu....tak keluar die punye isi2 penting

aku HaniAsyira said...

wah2.. menarik lah camtu belaja omputeh dgn orang omputeh ke

Misz Mieza said...

Dah jadi student balik ye Sue? MM pun kalau ada rezeki lebih nak gak amik kursus bahasa Inggeris nak improve penguasaan BI.. Huhu..

dhiashahida said...

pasni sue hapdet blog guna bahasa omputeh la..huhuhu

Intan Norhaida said...

wah..bestnye dpt g kursus english...communication ke dik???? slalu teringin nk g tp x terpegi lagi pun...
nway..gud luck ye...rerajin le cakap omputeh kt mirror..huhu

Novelgurl said...

untung r dpt jd omputihh!!

hainom OKje said...

Sue... bila nak balik ni?.... hish lambat bebeno... tak de geng tukang karut ni!!hu..hu..

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com