Sunday, November 4, 2012

Jom Lepaks Kat "angel Love Soldier" (pemenang GA syoknya raya by Nurul Aini)



Melihat kepada Header dia neh, aku bayangkan dia seorang gadis yang pendiam. berahsia. banyak menyendiri dan suka kepada perkara-perkara yang seni dan kreatif! hahaha. sesuka suki aku jer kan?? menilik orang melalui header dia. eh! betul serius. masa aku belum baca biodata dia. aku bayangkan dia neh mesti remaja berumur 13-15 tahun. Aku jugak ingat dia neh bercinta dengan askar sebab dia tulis kat situ "angel love soldier" keh2. betapa banyak ler aku punya ingat kan?? tapi tak hengat2 jugak. hadoi!
tapi ada yang aku teka di atas betul dan ada yang salah. paling aku terkejut! dia neh rupa2nya bakal _ _ _ _ kita serupa! :) kalau nak tahu dia sebenarnya siapa?? apa kata korunk pergi selongkar dia punya profile !! 


haaaa. dia memang orang serawak! tengok ler title dia tuh. tuan sarjan?? hehehe. kompius akak dek. adik neh _ _ _ _ ke askar?? hehehe. gurau jerk!

apa lagi yang menarik?? kepada yang suka Join contest. haaaaa. memang boleh pergi ke blog adik manis neh. baca contest montest kat sana. join ler korunk sampai pengsan. aku tak pernah kisah. huhu sebab aku pun sama! hehe. cuma sekang dah tua. jadi slow2 sikit join. kalau tak, mau tercabut kepala lutut aku neh. hukhukhuk. tak lupa kepada yang suka menyibuk baca scandal orang , diari orang macam haku. hehehe. boleh jugak melawat blog cik adik neh. sebab blog dia ada jugak pasal peribadi. siap tulis macam neh lagi!


haaaaa. baca ler sampai poneng. hikhik. aku dah p skodeng tadi. korunk bila lagi?? ewahhh. huhuhu. last sekali aku nak promote sikit. jom. mari2 dua singget. dua singget. dua singget!!!! eh, huhuhu.jom ler follow kan. dah alang2 jenguk tu. tambah2 kenalan dan taulan. kat bawah neh erk


P/s : Tekan jer image2 neh semua ada link2 untuk ke blog tuan empunya diri. Entry neh adalah untuk pemenang GA syoknya raya by Nurul Aini


15 comments:

baby comel said...

soldier perang =) hehe, best tu kena review

miz ruha said...

Isabel tu sangat rajin join contest..
dan selalu juga bertuah menang hadiah...
tahniah buat isabel. ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN YEWP SYGG ..

Mieya Atiera said...

Rajin benor dia join segmen/contest/ga nie kan.

hainom OKje said...

Hu...hu... banyak cite tak de.... yang mempromote tu dapat no bape? sajalah tu nak sorok....tak mo kongsi hadiah...he...he...

kiera'sakura said...

weiii sue bila tengok header saya apa pulak yg awak pk? haaa jawab jawab kihkihkih

btw wish u luck!!! usaha sue smpi pengsan pun takpe. jnji dpt hadiah nt mesti celik balik. hikhikhik

Cik Fie said...

Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

KorN said...

okei okei.. jom kita terjah sama die

C'Jai said...

ooo..bakal cikgi ek...:)

Kesuma Angsana said...

nnti leh terjah !

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Syoknyaaa kena reviewww ! :pp , Anyway , tag awk kt ciniee tauu : http://www.yanaliyana.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

c!kon!ech!c said...

erhmmmm dapat tambah kwn blogger lagi nieyh!!!

Si Matatajam said...

Kena terjah ni...bleh tambah member

Mk Syahir said...

tahniah kepada beliau..mohon no tipon 1 :p

Mrs Velentine said...

tahniah...

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com