Saturday, October 27, 2012

Kerja Gila Sue Pelik dan Tm Team~



 Assalamualaikum!!! haiii semuaaaaaa

amboiiiiiiii kemain punya ceria 99 lagi aku neh kan?? dah ler lama tak hapdate! hukhukhuk. jangan tanya kenapa aku ceria 99. eh, macam nama kedai jer neh. huhuhu. aku sendiri tak pasti kenapa. mungkin juga kecerian aku neh effect daripada photoshoot hari tuh! huhuhu. mana gambar?? hahaha. aku tengah pikir enampuloh enam kali neh. nak tunjuk ke tak. nak tunjuk ke tak! huhuhu. aku takut korunk pengsan sebab gelak guling2 sambil tampaq2 orang sebelah tengok pic kami. huhu. nanti aku tunjuk oke! :)

Hari raya mcm mana?? aku oke jer. duk umah melantak berpinggan-pinggan mee tomyam mak aku buat. aku rasa macam mak aku masak seperiuk besar tu memang untuk aku sorang jer kot. aku pun pelik kenapa aku kuat makan. aku bela jin ka??? muahehehehehehe. jin pun tak sanggup duk dekat dengan aku weh. buruk lantak sangat. uhuk! 

sebelum aku tunjuk gambar kami photoshooooot hari tuh! alaaaaa kerja gila kami. macam tak biasa! aku tunjuk dulu gambar selepas potocot itu oke! 

taraaaaa! adoiiii comeynyaaa haku. di sebelah kanan yer. sebelah kiri tuh siah nur adila (nama samaran) hukhukhuk. nak ngorat?? opsss siah nur adila dah bertunang erk dengan ejoi nur adil ler sangat! :P keh23

empat daraaaa duduk di tepi tasik sambil bajet kiut. hukhukhuk. kiri sekali tunang kepada ejoi nur adil ler sangat! :P sebelah beliau nuoiii, sebelah nuoiii pulak wan @ gumiho. jaga2 malam ja bertukaq neh. hukhukhuk dan yang kanan sekali. taraaa!! aku ler weh yang masih singlet!. eh? huk.

Okeh. sekang sebelum aku nak tunjukkan gambar kami pergi photoshoot tue. aku nak bagitau kepada semua! berhati2 semasa mandi kat ayaq terjun terutama bagi kaum perempuan erk. make sure jangan tukar baju di celah2 pokok tauge yang ada kat sana. celah2 pokok kucai pun jangan. sebab bak kata rokiah propa "jaga2 ader yang memeghati!!"  oke! jom tengokkk!!

v
v
v
v
v
v
v



taraaaaa!!!! 
heeeeeeeeee. cer teka! kami bergambar kali neh dengan konsep hape?? huhuhu

hehehe. aku tunjuk satu jer dulu. oke?? nanti kalau aku rasa aku dah bertukar jadi cantek dalam gambar tuh aku tunjuk lagi hasil keje gila kami neh erk! tapi aku rasa macam ada satu lagi ler gambar kat bawah neh. gambar sapa erk???

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Eh?? macam mana boleh sesat sini neh incik paiz??? huhuhuhu.

kbai! opssss selamat hari rayaaaa semuaaa!!!! :)

27 comments:

Encik H said...

first!! (byk betul anak panah nak kena scroll..hehe)

Encik H said...

err..selamat hari raya..-_-

cik nana said...

tak sabar tunggu gambar ni. hihi. btw salam aidiladha ;)

Sue PeLik said...

selamat hari raya incik H!!!

CIK NANA- huhuhu ntah bila ler gambar tu akan jadi cantek huhuhu

Nurul Aini said...

Selamat Hari Raya cik sue..hehe..lama tunggu cik sue..menghilang entah ke mana..ehemehem..sakit tekak pula..tengok gambar tu..heh.

MarliaMarble said...

yeah..ceria 99 haaa..! hehehe..=D

blog usang said...

assalamualaikum..


selamat hari raya buat cik sue...:)

Sue PeLik said...

@Nurul Aini huhuhu cik aini. sakit tekak erk?? huhuhuhu

Sue PeLik said...

@blog usang wlsm. selamat hari raya jugak buat BU :)

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTEK LA ANAK DARA NI .. PEEWIT .. EH SINGLE ? HAH ? ERK ? HMM ? =_=' ? HAHAHA .. KUIKUI

Cik Nur said...

Selamat Hari raya Sue.. Eh..jarang nur mandi kat situ..hihih.

elyna mirsada said...

slm aidiladha sue..^__^

Hanif Idrus said...

Happy bebenor kau yek..suka aku lihat insan2 ceria ni..
Aku rasa itu gaya anak2 rebina..btl tak....hihihih

donnyien said...

selamat hari raya aidiladha..

p/s: mari sertai contest mudah di belog aku.. hanya teka dan menang $$ ..

Mieya Atiera said...

Salam aidiadha :)

miz ruha said...

seronok bergambar ye... ^_^

Ietams said...

Comel bunga kuning kat tudung tu dik

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

alalalala , omeyy jeeee . hiiii , mmg dh lama tk update , yana busy dengan exam dan wktu cuti ni duk tengok cite korea 4 hari 4 malam sebab cuti 4 hari , kna lh enjoy... nty esok tu pulak smbung exam pulak tau . huuuu . cedihh... hiii , anyway , khamis ni yana dh bebas , hureyyy . amboi , kemainnn , gmbo bawah sekali tuuu..limitedddd edisyen sungguhh ,haaahahahahahahha.. ^^V

Suara Hati said...

gambar santai ehe ..salam aidiladha :)

Cikgu Ma said...

pelikzzz phostoshoot...tp cool ^_^

hainom OKje said...

Tasik taipin le tu....eh jap...jap.... tapi 2x tengok macam tampal gambau je belakang tu.... hu...hu.....mcm kat kedai gambar je.....he..he...

Sue macam tak de concept je fotosut tu....concept santai depan kedai lum bukak...he..he.....ingat macam hari tu concept Dracula...ha..ha..

Mrs Velentine said...

salam aidiladha sue..lama x update

Sue PeLik said...

@hainom OKje hahahah betoi2 kak tempat tuh. hurm tak tampal ler memang gambar sungguh! huhuhu. kali neh ada konsep gak kak. cuma malu nak tunjuk! huhu yang betoi2 punya huhuhu

kiera'sakura said...

ko nie memang takde keje lain ye Sue? asal cuti je potosut asal cuti je potosut marah nie marah!! hahahahha :p

wahhh incik paiz awat toleh sana.. sini wei sini!!

syafiq audy said...

motip sgt ak dok baca tp xdak plak pic,.demmmm,..

syafiq audy said...

motip sgt pic faiz ad,..hahaha

syafiq audy said...

tunggu punya tunggu,.baca punya baca,..xdak pn gmbaq lain,.hampeh toi la,..
hahaha

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com