Saturday, December 6, 2014

cerita tentang aku yang dah lama menyepi...


assalamualaikum...
dah lama aku tak menghapdate. allah...betapa sibuknya aku selepas menjadi ibu, pelajar dan guru neh. kalau tak memang entry aku jerk naik utk di update. huhuh. maaflahh tak dapat nak reply sapa yang tanya tentang pengecualian bayaran ptptn tue. tak tengok pun. kalau nak tanya boleh add aku kat fb laa ya... huhuhu 

untuk makluman kawan2, aku dah sambung belaja. itu yang sibuk mengalahkan perdana menteri zimbabwe to. huhuhu. ijazah kedua still dalam bidang yang sama pendidikan bimbingan dan kaunseling. huhuh. banyak yang aku nak share tapi nanti laaa. hehehe. 

anak aku dah 7 bulan lebih. alhamdulilah sihat dan berat. hahaha. ibu sayang sofea sangat2 muah3 hehehehe

suami aku dah kembali kepangkuan keluarga. dari hkl ke hospital taiping. alhamdulilahhh lepas pjj selama hampir 1 tahun. kami bersama 1 keluarga. memag rezeki anak sesangat. huhuhuhu. 

1 lagi benda nak share. aku makin berat dan berat lepas bersalin neh. menjadi2. bagai dipam2 pulak. huhuhu. sapa ada tips or produk kurus zirafah boleh bagi kat aku?? huhuhu
pm aku kat fb hehehehe


1 comment:

PILOT LOVER said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com