Wednesday, March 13, 2013

Sibuk sangat ke aku??


Assalamualaikum!

Lamanya tak meluahkan rasa mencoretkan cerita di blog kesayangan hamba neh! ewah, intro dah improve nampak?? hahaha. Okje, azwa  & sally tak jemu2 mencari diri ini. huhuhu. dah rasa macam tawanan polis yang sentiasa di pantau gerakannya. hihi. rindu leteww, kakkk masak per hari neh?? huhuhu

sibuk sangat ke aku neh??
nak kata sibuk sampai tak makan berhari2 tuh bohong le weh..
makan tetap makan. gemuk tetap gemuk. eh? aku masih slim river okeh! huhuhu. 
cuma aku rasa tak adil pulak kalau aku update tapi aku tak BW 
nak update memang boleh..tapi nak BW tu sesak sikit. huhuhu. apa2 pun aku try pelan2 
walaupun pelan dia macam sipu sedut tua. huhuhu

Aku dapat sekolah dekat2 rumah jerk!
sonok! huhu. pepagi aku p sekolah naik moto. rempit macam jalan tuh pak long aku yang punya
student lalu tepi,  aku sengeh buat muka tak bersalah. huhuhu. cikgu2~~
kat sekolah aku jadi cikgu kaunseling sepenuh masa sebab kat sekolah tu memang aku sorang jerk setakat neh cikgu kaunselingnya. aah.. memang bilik kaunseling tu aku bolot sorang2. huhuhu
bukan bilik kaunseling jerk. bilik guru pun aku buat pejabat aku jugak.
gila punya tamak habolanya aku. eh? huhuhu

setakat neh Alhamdulilahhh.. semuanya baik2 belaka. tolong doakan aku terus sonok di sekolah tuh!
aku ada janji dengan CP nak share sumting kat sini, tgu yer yunk.. masa tuh akan tiba nanti~
setakat neh dulu aku citer sal perkembangan diri aku 
cer korunk laakk citer
apa jadi pada uolsss semua sejak2 i tak der neh??? 

20 comments:

hainom OKje said...

Sue.....rindu mak tau....cuma Tak sempat nak jagakan blog sue macam dulu-dulu....yelahkan sejak 2 menjak ni mak dah semakin fofular...ramai pulak nk kena bw....tak sempat mak...huhu...
Tapi okje tetap cari sue kat fbkan....kan...tu maksudnya rindulah tu...walaupun Tak buat entri khas...apa klassss haha...
Alhamdulilah...dpt sekolah dekat ye...baguslah, Tak luak gaji tu..boleh kumpul duit sewa mak andam retis ...huhu..yg penting boleh belanja okje...hehe...
Sue naik motor apa scrembler ke? Haha...ni tgh duk bayangkan sue merempit ni hehe...alang2 lalu depan anak murid tu tumpangkan le....buat adik angkat pun ok gak...hehe
Oklah...baik baik naik motor tu....jgn willy pulak!

Nurul Aini said...

Rindu gila2 dengan cik sue..Cikgu, cikgu mengajar di sekola mana ye? hehe..Selamat bertugas cikgu. Bangga dapat kawan dengan cikgu..hehe..Sayang cik sue.. ^____^

Raudzah Zahari said...

selamat bertugas cikgu...murid-murid sekarang ni nakal-nakal..so kena banyak bersabar...kena pandai reverse psychology

Cik Nur™ said...

Sue..sekolah mana sue dapat...?
Taiping ke..?

meh la jenguk Nur...
hehehehe

Mieya Atiera said...

Wah.. patutlah jarang update blog dah sekarang nie.

adibahfaizah said...

WAHHHH, kalau ada problem bleh la dtng sni. mntak nasihat. hehe

Sally Samsaiman said...

HAHAHA!! update pon dia !! hehehe :)

best of luck cikgu... take care :)

kiera'sakura said...

ai selalu cite pasal ai kat blog ai tau u je yg xdtg jenguk :p

Alhamdulilah sonok dpt tmpt keja dkt dgn umah nie, jimat segala2nya!!! blh la menabung cepat sikit tuk kawen ye dah ciksue pelik :p

AyueJean AJ said...

Selamat bercikgu cikgi... =D
Banyak sangat ceritanya Sue...
Larat ke nak dengar??
Hhehehhehe..

Kesuma Angsana said...

xpelah KA faham sgt !

Hanif Idrus said...

Sibuk jadi cikgu rupanya...hehehhe
Pening tak layan karenah budak2 sekolah ini..

cweet pinky said...

dengan ini CP rase terharu kerana nama di mention :P tett !!

ape ye yang cik sue janji , CP luper tapi takpe , asal cik sue jangan buat2 luper sudah la :P heheheh

ala , CP pown dah selalu senyap je , hehehe , malas bukannya BZ , memerap je kat bilik kalaw tak buat paper :P

Yumida Huda said...

beznye jd cegu konseling..nak pewit blh tak? kikikiki

Nurul Aini said...

saya rindu pada tuan blog ini..huhuhu.

Momo said...

best la kau dapat tempat kerje dekat..pergh..rock la cikgu ni...

eimah siti said...

wahhh..dah jadi cikgu kaunseling dah...^^

Hanif Idrus said...

Memang sibuk ni....
Lamaaaaaaaaaaa.....jarangggggg updated blog

Encik H said...

apa jadi kat aku yer? aku beli 5 buah buku..self enrichment..

sangat menarik weh..

Mrs Velentine said...

DAH START MENGAJAR EK..

Nurul Aini said...

Rindu gilos2 dengan cik sue..Rindu sangat2..sibuk sangat2 ye..Saya pun sibuk juga..tapi lepas ni dah free..hehe.

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com