Tuesday, October 30, 2012

Aku yang tulis, aku yang pening. huh!


 

Agak2 apa perangai aku minggu ni?? hurm. aku dah dapat penyakit malas. malas nak hapdate. mungkin sebab aku agak sibuk dan kepala aku berserabut. sungguh aku serabut. serabut sal masa depan aku yang semakin ke depan neh. semakin ke depan masa depan aku semakin ke depan jugak perut aku. eh? Maaf. aku merepek. Ya Allah sungguh aku keliru! berikanlah aku pilihan yang tepat dan terbaik. amin!

Terima kaseh kepada semua yang wish bday my mum! hurm nampaknya awak ada terbau sesuatu erk dekat entry tuh?? huhu. betul laaa sangkaan anda itu.Walau pedih, aku terima dengan senyuman yang payah. ewah! sastera sangat kot tetiba. Tengs my sis! sentiasa penuh dengan kata-kata semangat dan pujian2 anda. huhu ayat last tu aku tambah. Nak aku cerita ke tentang kiasan aku di entry ini?? kalau nak aku boleh jer cerita. nak raih simpati??? eh, tak pernah sekali kot. 

Kalau aku cerita. aku sekadar nak berkongsi bagaimana aku yang dulunya seorang pendendam menjadi seorang yang pemaaf kepada orang yang sepatutnya aku sayang. adoiii berbelit2 pulak aku punya entry kali neh. mohon jangan ler ada yang muntah hijau kat blog aku neh. dah ler penuh dengan sawang. kank dengan muntah jugak. huhuhu. stop tentang tuh. aku tunggu respon korunk. ada yang nak tahu??

Owh haaa. sebelum aku terlupa. aku mungkin akan ke tanjung malim 4hb 11 sampai 15hb 12. lama kan?? sebulan lebih! sambung belaja?? eh,  tak ler weh. buku pun tak nak tengok muka aku yang tua neh. suruh orang lain pulak ler belaja. huhuhu. aku ada kursus kat sana. hadoi! kalau jadi aku pergi, maknanya aku akan bertambah bizi. sedeh ler..tak boleh nak bermanja2 dengan blog neh. apa lagi dengan anak dara sorang neh. huhuhuhu

Eh, apa aku tulis neh??? huhuhu

Selamat Malam semua!
Saya sayang awak, awak dan awak!

kbai!

27 comments:

Nurul Aini said...

Rindu dekat cik sue..hehe..jarang dah update blog ye. Saya pun ada hidu sesuatu nak tanya tapi tak apa lah...hehe..Cik sue jangan sedih-sedih kalau hati cik sue terobek, hati saya lagi lagi terobek teruk kerana melihat cik sue sedih..GO Cik Sue Gooooooooo.

miz ruha said...

sue yang pelik.. :P

selamat malam...

Cik Nur said...

lamanya kursus...!

apapun selamat mengerususkan diri ya..!

dan selamat malam..hehehe

KorN said...

kenang daku dalam doamu wahai su pelik.. hehehe... tanjung malim best... tp rmai kata bosan.. huhu

eimah siti said...

takpa2 busy.....jangan goyang kaki sudah la.....blog ni hanya hobi...nanti kursus mana nak tau idea mencurah2...tulis la kat memo....so that nanti da tak busy boleh update...heheh...semoga urusan berjalan dengan lancar...=)

teratai said...

Lamanya tempoh berkursus tu..sebulan! Anyway selamat berkursus semoga mendapat ilmu yg barakah:)

nor laila said...

SALAM UKHWAH....DRP Lailasuka-suka
atau http://aqlaila.blogspot.com

awak ada nak berkursus apa ek kt sana?

nor laila said...

salam ukhwah drp Lailasuka-suka

sue nak menghadiri kursus apa?

C'Jai said...

Sanah helwah untuk bonda terchenta..:-)

Suara Hati said...

hati-hati di tanjung malim..balik nanti jangan lupa jenguk blog mesti ramai kawan2 yg rindu ehe

cik nana said...

maafkan sayaa. eh, tetiba bolehh ? hikhik

hainom OKje said...

Nak...nak...OKje nak dengar penglipurlara bercerita... hu..hu....best apa dengar cite Sue .... bersila dambil melanguk tongkat dagu....

Alahai...... bzlah nanti ek.... rindu le macam ni.... tak de le orang nak buat lawak..... hu..hu

Apa pun semoga berjaya Sue...

Apa jua masalah jangan lupa mengadu kepadaNya.... kerana dia saja yg mengetahui... Insyaallah



dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH . UWERKK .. BUKAN MNTAH IJAU NIH .. TP MUNTAH HITAM .. HOKHOK ..

AMBOI .. TAKPA2 .. KITE TETAP LEH MANJA2 LA SYGG .. ECECE .. SYGG LAGI TU .. HEHE .. NI MESTI NGAN SENYUM KEN .. BGUS2 ..

SOLI MOLI .. SKNG NI BUSY SIKIT .. BRANG KEDAI BYAK SMPAI .. HAISH ..

RINDU N SYGG ANAK DARA NI .. <3

Mrs Velentine said...

akak pun kursus 02-04 hb ni

Mieya Atiera said...

Mana ada berbelit pon sis. Okey je. Btw, kursus, kursus juga. Blog jangan dilupakan terus.

kiera'sakura said...

hihihihi.. terpulang pada awak nak cite ke tak.. nk cite saya dengar tak nak cite saya paham sebab itu sebahagaian privasi awak.. pape pun jgn lupa yang saya ada kat sini walaupun awak xnmpk saya. anggap lah saya seperti bayang yg sentiasa mengokori awak. haaa takut tak takut tak? hahahahahahaa :p

Kesuma Angsana said...

doak yg baik2 aje ye

aku HaniAsyira said...

dekat sgt dah dekat rumah sy tuh.. =)

Cikgu Ma said...

kalo serabut apa pun x boleh...

NIA SI DRUMSTICK said...

yg plg xleh bla katun tu..haha..
tiap ari kt tengok..gelak pecah perut sorg2..skt at tol ng katon tuh..hahaha

KorN said...

update pat. ekekeke

eelobor said...

hehehe...penyakit tu ada pada kebanyakkan orang. jangan risau.... anda tidak keseorangan.

Anisa Anuar said...

saya kena highlight dlu ayat2 ni baru boleh nmpk...mcm magik pulak...
takpe...ni nmpenye entry ting tong...main tulih je..

hainom OKje said...

Belum gi kursus pun dah bz....he...he

Nurul Husna Mohd Hassan said...

baru ada kesempatan akak jalan2 kat blog sue hari ni :)

I love Sleep said...

hepy belated bsday mkcik hehe~ skrg ILS pun mls nk update blog.. bz sgt.. sob3

Hanif Idrus said...

Kami pun sayang awak !!

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com