Sunday, October 9, 2011

hijab vs hantu lompat ( hantu cinta kot )

Terasa tangan aku ney macam gatai sangat jer nak update blog entah untuk apa aku pun tak berapa nak tau...kalau ikutkan masa mang banyak kerja lagi yang lebih menjamin masa depan perlu aku buat tapi di sebabkan oleh keranaaaaa aku perlu cerita sumting kat sumone so aku jadikan bnda alah ney sebagai smeone. SO! encik blog! nak tak nak dgr gak luahan hati aku ney.apa aku nak citer?? ha! hari ney aku nak citer sal aku tgk wayang dgn bespren aku pic dye ada gak kat tepi tu cer tgk >> berdua lebih baekkk yang dua lagi lebih baek tak der!! hahahha ( gelak jahat )

tapi? citer apa? emmm HIJAB~ Huuuuuuuuuuuu... aku pun melangkah kan kaki ke mid valley dengan penuh yakin bersama cik siti zalina ney ...cari punya carik! dah lama baru kami jumpa sgn board yang besar tu yang tulis CINEMA aku pun apa lagi suka sampai terlonjat2 laaa tnjuk kat arah CINEMA tu! ermm ...kami pun jalan tak pandang kiri dan kanan dahh terus jer per...sampai kat situ aku dgn cik siti zalina ney terpinga2

NOM SEATING 12, 13, 14

ina tanya kat aku " mana tempat beli tiket" dua minit terasa diri mcm kaunter pertanyaan tapi selebihnya aku tetap jugak bajet aku artis. muaahhhhhhhhhaaaaaahahaha
aku pun jwb " mungkin cinema kat mid valley ney masuk tak payah pakai tiket kot masuk terus jer!" kami dua2 blurr...pandang punya pandang

ehhh na!! kat situuuuuuuu aku jerit kuat2 saja nak bagi semua orang tgk akuu hahaha tentulah tak erk! bukan dengan cara tue aku nak soh org tgk aku pun huhuhuhu rupa2 nya di sebabkan oleh kerana terlalu teruja hingga terlompat2 aku tak pandang pun kiri kanan tempat tuk beli tiket. kih3!! kesilapan semalam mengajar aku hari ini kalau nak tgk wayang kat mid valley lagi hehehe

masa beli tiket sekali lagi aku melompat sambil berguling2 kenapa? aku suka...tiket RM 7... jer murahkah? yerlaaa student price gunalahh sekarang sebelum tamat tempohhh huhuhuhu

masuk jer kat dalam siyes! aku terus tutup mta...takut wey...citer belum start pun lagii saja nak overr amek mood seram kannn ermmm . then aku amek seat ntah nombor bapa dah lupa tapi apa yang aku tak lupa dan aku tak kan nyanyuk tentang ney ialah aku duduk bersama seorang lelaki gila!!! err sengallll...boleh wakk..masa tengah tgok citer to..tengah2 feel dak ney tertiba melompat cam orng sawan tersampuk hantu bonceng???? terkejut ar makkk!! aku ney dah lahh tengah control ayu...ya2 aku tau aku tak bapa nak ayu bab tu kena control.huhuhu budak lelaki separa umur dewasa ney...memang betul2 wat aku terkejut dengan adegan dye melompat-lompat tue..aku pun kompius! aku tgok citer hijab ke citer hantu cina ( bab terlompat2 kan )

huh...terus kepada ending citer...tak best! ermm mula2 feel dah okeyy but dye nya ending mang spoilt arr ..tak puas! huhuhu paper..korang g la tgokkk erk.. aku doakan korunk tak jumpa hantu cina cam aku jumpa!
adios!

4 comments:

StarzRebel* said...

Huh! P tgk movie x ajak aku! Huh!
Sentap! Sentap! Hahahahhaha

CiK MeRaH JaMbU~ said...

hahahah aku p upm laa wey wat tesis kih3

StarzRebel* said...

Ceh! UPM jauhhhhhhhhhhh dr shah alammmmm!!!!!!!!!

CiK MeRaH JaMbU~ said...

erm ang tu memang jumpak la kat kl sentral baru adil dan saksama :P

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com