Saturday, November 16, 2013

anda cari sponsor?? anda cari blog utk amek upah?? baca bawah...

 

ini laaa masa yang aku tunggu sangat2. CUTI SEKOLAH! then aku dah boleh update blog sepuas2nya. hihi sebenarnya kalau taim sekolah pun kalau setakat nak update blog citer sal aku yang makin godang. tak dak masalah sangat. cuma aku rasa teramat sangatlahhh bersalah kalau aku update blog tapi tak pergi ziarah blog lain...ecececece!! 

banyak benda yang aku nak buat sebenarnya kat blog neh. banyak!! salah satunya aku tingin nak tukar design blog neh yang dah macam zaman purba punya design jerkkk. tak remaja langsung. huhuhu. ada sesapa nak amek upah cantikkan blog aku tak??? hukhukhuk. 

keduanya aku tingin sangat nak buat GA ke contest ke. tapi GA apa?? berbalas pantun?? sayembara puisi?? huhuhuhu korunk ada idea yang briliant tak??? neh kira macam aku mengidam laaa neh..mengidam nak buat GA. huhuhu. ha! satu lagi sesapa jerk yang nak buat GA nak mintak aku jadi sponsor. sila pm aku kat inboq FB erk...mcm2 aku nak bagi neh antaranya KASIH SAYANG. huhuhhuhu

okey! setakat neh sudah. sebab sekang aku nak BW plak. dah lama tak jenjalan guna tangan neh. hukhukhuk.

3 comments:

hainom OKje said...

Salam Sue..... muncul je dah keluar loyar buruk dia haha...meh Okje tumpang ketawa sentap hehe
Tak datang KL ke cuti sekolah ni melawat le laki kat sini, sian dia sorang sorang.....boleh melawat Okje sekali....hoho...
Cer cite dah badan tu dah godang macam apa? hehe...

hainom OKje said...

Elok le tu nak tukar kulit blog...okje pun dah naik bohsan nengoknya hehe....

Cik Nur™ said...

assalamualaikum Mama Sue :)

Ecehh...Nur dah panggil mama sue ni...heheh..xpelah..praktis..heheh

amboi...syoknya dia cuti ni, raya indu la yea..kekeke...

ehh..boleh ke ngidam nak buat GA..pelik bebeno tu..!
hasihh...hahaha

 
HALF EDIT BLOG:jiakreatifelt.com